dimarts, 9 d’octubre del 2007

Esta setmana, Mireia i jo hem començat a fer de monitores de menjador... tot i que fem de vigilants dels nens que estan al pati abans o després de dinar... Se'ns fa etern però mos estalviem lo dinar de tota la setmana! Helena és monitora de biblioteca!
Ho farem cada dos setmanes ja que són 9 noies, per tant 3 grups! Un grup cada setmana!

Esta foto sortim gemma (d'esquena) i naltres! així és com mos veu la gent cada ratet quan anem a fer de turistes! jeje...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola guapetes, sóc Magda (mare de Palli). De tant en tant entro al vostre blog per veure com us va i ja veig que molt bé, així que me'n alegre que dirien els valencians. molts bessitos. Que vaigo bé i cuideus!

P ha dit...

Hola Mireia i Júlia. No cal dir que cada nit entro al vostre bloc per raons obvies. Com diu la Magda estic content en veure que valtres esteu contentes. L'experiència que esteu agafant aquestes setmanes a Londres us serà molt important pel futur.

Pere (papa de Júlia)

Anònim ha dit...

Hola Mireia ,Julia ,Elena i Gemma.
Acabo de parlar amb la MIreia i ja sé que ha arribat la primera tandada de flixancos. Divendres venim la segona amb el carregament de fuets, (de menjar ,je,je,je,).
Mire, posa't bona ràpid que hem d'anar a voltar molt.
Petonets .....
Papa, mama i tara de MIre.

Anònim ha dit...

Xikis! Sóc Ari! Ja veig que x aqui dalt esteu fantasticament bé! Me'n alegro molt! Aviam si jo tinc la mateixa sort... Hi ha la possibilitat de que us pugui passar a veure abans de tornar cap a Lleida! Estem en contacte! Petonets i a cuidar-se!

Mani, fill de Mani ha dit...

Com se note que han arribat los maromos! No vau escriure res ahir!

Anònim ha dit...

Woleee! Ja sabeu ke en circumstàncies normals no escriuria res i optaria x trucaus, pk a mi això dels ordenadors, messengers i blogs...ia u sabeu: no me n'antero!!! però bueno ia ke ha escrit ma mare...pos no puc ser menos! Res, ke ia kede poc pk us vinguem a veure...penseu ke haurà passat lo meu kumple, així ke si me voleu sorprendre en algun detallet...endavaaaant!!! xk nal3 ia mos vam gastar tot lo ke mos kedave de l'estiu en la festa de despedida...jeje! En fin ke us "anyoro" molt i ke sapigueu ke al pis stem molt bé...però trobem a faltar lo pito de "bateria baixa" del mòbil de júlia i la cançó del de mire (pipipiripiripim)...xo sobretot a les seves ames!!!!!!! Continueusu passant molt bé (ue escrit tot tal com parlo xk així, tal kom u aneu llegint, podreu posar la meva veu). Hasta otra majas!!!jeje