dimarts, 30 d’octubre del 2007

Retorn del half-term

Avui ha sigut lo primer dia de cole despres del half-term. La veritat és que ja teniem ganes de tornar-hi, de dinar al menjador del cole (pq ho fan tot bonissim!!!!), de veure tots los nens... Avui mos ha passat lo dia volant!
Demà al cole se fan activitats especials en motiu del Halloween. Els més petits tenen activitats durant tot el dia. A l'assignatura de música els nens de 1r rebran la visita dels nens de 6e, que els tocaran cançons de por amb instruments que avui han improvisat a classe, i a infantil els faran un teatre mig en castellà mig en anglès. El menjador està decorat i faran un menú especial (sopa de aranya, helado metemiedo...) i també s'ha progrmat una desfilada de disfresses de halloween amb premis inclosos durant el temps lliure després de dinar.
Ja us contarem demà com ha anat!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, ja s’ha acabat la festeta i ara toca treballar una miqueta, vosaltres no us disfresseu de bruixetes que els petits igual se os mengen.
Hi ha que tria molt bé les companyies pel que es veu a les fotos
Un dels vostres papes.
Qui soc????????

Anònim ha dit...

nénas!! ia se us a acabat la bona la bona vida e!!! però weno,vec q al cole tb us u passeu mb! fan un mun de coses txeic! es super wai!!
no pareu de visitar puestos e! encara no us heu acabat londres??
ara tic aki en nuri, q acabe d'arribar de vendre castanyes...
txeic, la setmana q be morire!!! man posat la vida d'examens!!! haver q tal me van. Per una vegada a la vida estic espantada... jeje

weno xikis, ara si q quede poquissim per veuremos... ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neu pensant en tots los llocs xulos q mos portareu a veure eh! q per les fotos vec coses xulissimes!
lo de sempre, moltissimssssss titets!! i records per totes!
muak