dijous, 15 de novembre del 2007

Tate Modern

Com ja us vam explicar ahir, avui els nens de p5 han sortit de l'escola per anar a la Tate Modern. A les 8:50, com cada dia, han entrat a classe per passar llista i per acabar de repassar les normes de conducta dins un museu (no tocar les obres d'art, no menjar ni beure...). Les practicants hem repartit als nens els pack lunch que la mateixa escola ens ha proporcionat per poder dinar al museu (entrepans, aigua i poma) i cada nen se l'ha guardat a la seva bossa.


Després les tutores d'infantil han assignat quatre o cinc nens a cada una de les professores que anavem a l'excursió: les dos tutores, Alexandra la d'anglès i cinc practicants. D'aquesta manera es formen "equips" de sortida, és a dir, cada profe ha de vigilar el seu "equip" de nens (desar les jaquetes, vigilar a l'hora de dinar, pujar a l'autobús, anar al wc...), a la vegada que els nens de l'equip saben que han de seguir sempre a la seva profe i seguir les seves intruccions.

Sobre les 10 i quart ja estavem dins al museu. Ens ha rebut una treballadora del museu i ens ha portat a la sala de Poetry and Dreams. Han treballat un quadre de Dalí (colors i formes utilitzades) i després han realitzat una activitat que consistia en pintar i retallar un seguit de formes diverses i compondre ells mateixos el seu propi quadre. Després hem anat a una altra sala i hem treballat a partir de quadres sobre les estacions de l'any.

Un cop acabades les activitats hem anat a dinar a una sala que tenen preparada per grans grups, i després hem continuat observant quadres pero han estat les tutores les que explicaven.

Aquí us deixem algunes fotos de la visita al museu dels nens de p5:


L'equip de mire


Atenent a les explicacions...