dissabte, 6 d’octubre del 2007



Avui al mati hem anat a Holland Park i ens ha agradt molt molt molt! De cami hem passat per una llibreria que feie sale, jeje, i mos hem comprat material escolar!

Julia un instrument de fusta tipo xiulet de pastor i un llibre de cansons (no tinc s trencada) infantils amb cd inclos! I mire dos jocs dangles i dos llibres molt guapets de les clothes & the la farm!





Esta tarde tornarem a coven garden al museu del teatre en Carol, Cristina i Marta (les altres practicants dangles)!

Este fotos s'on dahir a la tarde, del British Museum


1 comentari:

Anònim ha dit...

Uole nenes! k wapetes k sortiu a totes les fotos! No pareu eh! Fareu unes super vacances!Me feu enveja i tot (però bona eh!) Weno ia va bé, així kuan vinguessim mos podreu ensenyar los puestos més xulos, k io no men recordo.

No re, k passava x aki i us dixo lo meu saludo vale?
Per aki mol aburrit, ahi vai na a la tasca i estava sola de xikis (palli dormin, clara enfeinada, abi a lescala, halva no u se, goi no u se, i bessos no u se) per a k veiguessiu! Això si, los xikis hi eren tots! Ja kede poc x a veure'ls eh!!oooi k b...

Weno, kuan puga ia nire mirant lo blog i deixant tonterietes d'estes, k si més no, és entretingut no? Lo kp de semana k ve vai a fer barrankisme en inef!!!ja us explikré!!

molts bessitos!!!

Marta