dissabte, 27 d’octubre del 2007

BRIGHOTN


Ahir vam anara a passar el dia a Brighton *les quatre i carol* ! Brighton es un poble de la costa a 1 horeta de Londres... Primerament vam anar a veure la platja (de pedres), i no ens va agradar gents que hi haguès una passarel·la de fusta que s'endinsa al mar on hi ha una sala de jocs i un parc d'atraccions. Trenca molt l'estructura i sobretot la naturalesa. Al migdia vam entrar a dins del poble, i ens va agradar +. Vam veure un palau, el museu d'art, el museu de la pesca... en fin, vam passar un dia diferent, i lo que + ens va agradar va ser el lloc on vam dinar, jeje. Super bo i super bo de preu!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xiquis de Londres!Com xaleu i disfruteu faci fred faci calor, es nota q us ho passeu molt b i gaudin de cada racó i de cada moment. Ben fet!Per aquí, molta fred no fa, semble carnaval, uns en calça curta i els altres en calça llarga.Pa gustos los colors! Spero, desitjo i confio q menguéssiu moltes castanyes, panellets i moniatos(nosé si s'escriu així)aquests tots sants encara q estessiu lluny de Flix!
Records de part meva a les 2!
Xiquibesitos!
***Gemma***

Les tres papallones ha dit...

NENIS!!!

qUE GUAI!!

Gemma en tu salsa de socorrista eh? Moltes gràcies pels mails que m'envieu i gràcies x actualitzar tan aviat i posar tantes fotos...Demà aquí celebrarem la castanyada. Ja posaré fotos del cole ok? Xaleu a munts!!

*aBi*