dimecres, 24 d’octubre del 2007

Cumple palli...

MOLTES FELICITATS NúRiA
Qui no coneix res, no estima res. Quin no pot fer res, no comprèn res. Qui no compren res, no val res. Però qui comprèn, també estima, observa, veu... Com més gran és el coneixement inherent a una cosa, més gran és l'amor... Si algú creu que tota la fruita madura al mateix temps que les maduixes, no sap res sobre el raïm.
Enguany és el 1er any que celebrarem lo teu cumple i no estarem al teu costat! 20 sent amigues, 20 anys rient, 20 anys parlant, 20 anys juntes! Disfruta'ls MOLT!
T'estimem MOLT guapi!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

woleeeee jejeje moltes gracies!!!! aki a tgn man fet un soparet sorpresa les del pis i les del pis de les besso. M'ha agradat molt i he tingut dos pastissos (d'elaboració casolana jeje). Us he trobat a faltar xo d'aki poc ens tornem a veure, un mes just! Molts muaks!

AH, pd: dilluns reservarem lo de l'hostal, el que està més aprop de la vostra resi, podrem pagar-ho en tarja des d'aki? o sigui, en euros???? cnt al blog de clara merci.

Muaks!

**La caixeta dels somniS** ha dit...

wapis!!!!!!!!!!!! ke em pensat ke igualment reservarem lhostal xk son uns 40 euros per persona i podem dormir els dos dies, tenim esmorzar, no maregem a ningu i a+ no les coneixem, i dormim a un llit. xk sol agafarem x dormir dos dies xk el diumenge l'aviÓ mos surt a les 6 i a les 4 em d'estar a l'aeroport, És a dir, a les 2 hem de marxar del centre de londres i x pagar una nit i no estar-hi surtirem, deixarem les bosses a la vostra ressi i ja està, anirem a sopar surtirem un ratet i cap a l'aeroport. Ke us semble? això és el ke hem pensat totes... Us demano disculpes en nom de totes les del pis x no conectar-nos gaire, stem molt agobiades xo no tenim excusa!

ah mire, vai veure kem parlaves dp xk tava a luniversitat fn un treball i haviem deixat lo pc x na a fumar i kuan vaig tornar ja feie rato ke m'havies parlat i haviem de marxar... U sento!

una altra cosa, actualitzo avui lo blog en fotos del sopar d'ahir xk ahir no vaig tindre temps de dedicar-li a palli xk vam estar tota la tarde planificant la nit i pl matí tenia classe!! dolentes jeje!!

no re amors, molts molts bxitusss!!!

PD: potser men vaig a praga de viatge de fi de curs jeje. venem un mun de coses x guanyar diners, si us pugués enviar els bolis, subratlladors, motxiletes xk me les comprèssiu...xo wno ja faré fotos xk ho veigueu...

MOLTS TITETS WAPIS!!!


TMTMTM